18. elokuuta 2016

Palkka: miljoona euroa

Tuota Puolimiljoonaa Pääomaa -blogitekstiä lukiessani tajusin sen: palkkani on oikeasti miljoona euroa. Ei siis miljoona euroa kuukaudessa tai vuodessa, mutta palkkani vastaa sitä, että minulla olisi miljoonan euron sijoituspääoma.

Eipä sitten muuta.

2 kommenttia :

  1. :D

    Tuli mieleen, mitä Warren Buffett sanoi Columbia Business Schoolin opiskelijoille:

    "Right now, I would pay a hundred-thousand dollars for 10 percent of the future earnings of any of you. So, if anyone wants to see me after this is over ... (laughter and applause). If that's true, you're a million dollar asset right now, right? If ten percent of you is worth a hundred-thousand? You could improve on that, many of you, and I certainly could have when I got out, just in terms of learning communication skills."

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogini linkistä täällä. Nyt vaan säästät tuosta palkastasi 60 % joka kuussa (4000 e kk) ja sijoitat sen esim 8% korolla niin sinulla on miljoona euroa kasassa 12-13 vuoteen. Sitten jäät elelemään pääoman tuotolla ja jos haluat voit harrastaa töitä. Korkoa korolle ilmiö on mahtava. Ja niin on myös mahtavaa jos sen tajuaa toteuttaa vielä käytännössä. Pistän blogisi lukulistalleni. T puolimiljoonaapaaomaa.blogspot.com

    VastaaPoista

Aloita sijoittaminen Nordnetissä tai Mintos.com:ssa!

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *