19. lokakuuta 2016

Q3/2016


Kvartaali oli taas oikein mukava. Talousuutisista tätä ei huomaisi, yleinen maailmanlaajuinen "lama" jatkuu edelleen. Omaan salkkuun en ole tehnyt ihmeempiä muutoksia, tosin tein sijoituksen korkeatuottoinen.fi:hin. Kyseessä on etuoikeutettu osake ns pikavippiyrityksessä (Lainasto Oy). Yhtiö maksaa "taattua" kiinteätä 8% osinkoa joka maksetaan kuukausittain. Osinko on tietysti taattua vain niin kauan kuin yhtiöllä on varaa maksaa.








Velkavipua on tällä hetkellä noin 6%, eli hyvin vähän.

Ai niin, sellainenkin pieni "onnellinen salkkutapahtuma" kävi, että salkun velaton arvo siirtyi uudelle sadalletuhannelle, eli alkaa nyt kolmosella. Toki se voi helposti vielä pudota takaisin kakkosen puolelle, joten ei tämä nyt mikään erityisen juhlan aihe ole. Toki tätä voi pitää virstanpylväänä matkalla puoleen tai täyteen miljoonaan; viimeisimmän satatonnia sain kasaan hieman yli kahdessa vuodessa, joten samalla tahdilla puoli miljoonaa olisi kasassa noin neljässä vuodessa. Se on sitten jo samppanjan arvoinen rajapyykki.

Huh huh muuten, satatonnia kahdessa vuodessa; onko se edes mahdollista vai onko minulla laskuvirhe jossain. Tuohan on suunnilleen mitä olen tienannut bruttona samassa ajassa...







1 kommentti :

  1. Markkinat tuntuvat tällä hetkellä niin rauhallisilta että ihan unettaa... Zzzz...

    VastaaPoista

Aloita sijoittaminen Nordnetissä tai Mintos.com:ssa!

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *